Täytyy tulla sisälle koneen ääreen välillä hellettä pakoon kun ei oo tottunu tällasiin keleihin. Aamupäivällä ehdin sentään pinkasta  8,8 kilsan lenkin ennen kuuminta paahdetta. Aikaa tuhrautu 48 minnaa ja risat ja keskisykekin huiteli taas 163 kieppeillä. Vaik juoksentelu hauskaa onkin niin helteessä juoksentelu ei oo silti mun lajini... En viittiny ottaa ees jätkiä mukaan kun oli jo mittari parissakymmenessä celciuksessa. Eilen käytiin niitten kanssa ennen vepeilyä 12,7 kilsaa. Sillon olikin raikas ilma sateen jäliltä ja jopa Weltzuli jakso vetää sakkia jonkun matkaa. Aikaa meni 1.14 . Se oli ihan passelisti, kun juur ehdin suihkun kautta rantaan viimesenä tosin mutta en vielä oikeen pahasti myöhässä...

  Nyt olikin taas vähän runsaampi koiraedustus paikalla ja aivan pikkiriikkinen hoffipentukin ihmettelemässä sitä loiskintaa.

     Ja tässä tulee muutamia poimintoja illan kuvasaldosta. Mian blogista varmaankin löytyy viä lisää...

              113671.jpg      

  Outin "lapsukainen" oli kuitenkin sitä mieltä että ensin hoidetaan oma hätä ja sitten pelastellaan vasta muita apua tarvitsevia.

113673.jpg

            Amin veneenvetotyylinäyte (ohoh mikä sanahirviö...)         

113676.jpg                                 Damejakin on monen mallisia =)   

113683.jpg           

   Ylhäällä vanha rouva Titta lähdössä ajelulle ja alhaalla  Tuijan ja Jukan "pikkupojat" Samu ja Ransu odottamassa vuoroaan.

113684.jpg

   Sarin lapset lähdössä vesille. Toinen hukkumaan ja toinen pelastamaan. Lapsityövoimaa siis käytetään sumeilematta näköjään hyödyksi tilanteen niin salliessa... Innokkaita kuitenkin olivat molemmat

           113687.jpg