Välillä täytyy pitää remppahommistakin vapaata ja tehdä vähän rästikotihommia pois. Ja vaikka siivoushommat ei kuulukaan ehdottomiin lemppareihin niin jälkeenpäin tuntu aina mukavalta. Siispä ulkotarhan yhteydessä olevan koirahuoneen kimppuun.. Koirat ulos, matot ulos, koirat ulos, sohvat ja muu kalusto ulos, villakoirat, matonriekaleet, styroksipallerot ja muu kaluamisen tuloksena syntynyt jäte ulos. Koirat ulos.. Mistäköhän se johtuu että kutsuttaessa ei ketään näy mailla halmeilla muutaman desibelin ja oktaavin äänenkorotuksenkaan jälkeen, mutta annas olla kun koitat lakaista pientä koppia niin johan on vilinää ympärillä. Yksi kiskoo kädessä olevasta harjasta toiseen suuntaan, yksi levittää rikkakasaa ja yksi kantaa rikkalapiota paraillaan luukusta ulos..

 Pojillahan on huoneessaan oma nahkasohva jota remu vanhemman oikeudella hallitsee. Kolmea seinää kiertää laverit, joten tilaa on kolmessa kerroksessa. Weltzu oleilee keskikerroksessaja ylälaveri on jouluvalon remointointiurakasta päätellen Arran käytössä. Nyt nostettiin alakerran sohva ylälaverille ja kiinnitettiin sinne selkänoja ulospäin jotta saatiin rauhallinen paikka sinne yhdelle koipeliinille. Lattialle sohvan paikalle tuli taas vanha sängyn runko. 1033746.jpg

1034277.jpg

1034370.jpg

 Tottahan toki pojat itse viimeistelevät poikamiesboksinsa tuota pikaa oman makunsa mukaiseksi mutta onpahan ainakin pari kuvaa muistona vielä tästä päivästä kun kaikki oli vielä vähän niinkuin me ihmiset haluttaisiin..