Tänään tuli piipahdettua Tampereella näyttelyssä katsomassa koiruuksia. Ilman omaa tällä erää koskapa Arran näyttelyura vaihtui ennen alkamistaan muille urille jannun hukattua yhden etuhampaistaan ilmeisesti kiivaissa ¨leikintiimellyksissä.  Velipoikia löytyi kuitenkin kolminkappalein edustamassa sisarkatrasta.

 Aamun sanoisinko hieman kangertelevasta lähdöstä huolimatta (Mialle terkkuja että voi siirtää kellot kesäaikaan vaikka lomat alkoikin =D ) päästiin melkein ajoissa paikanpäälle. Luka oli ehtinyt jo oman yksilöarvostelunsa pyörähtämään, mutta hippasen ehdittiin jannun esiintymistä vielä todistaa. Hienosti näytti poika kehässä oleilevan kuten loput kaksi pitkäkarvaveljestä eli Koda ja Asko joka oli myös ROP-pentu.

Veljekset  Luka ja Koda472247.jpg

472251.jpg

  Koda poseeraa ulkona472246.jpg

Ja edelleen Koda472269.jpg

472274.jpg

Kiitos Mialle kuvausteknillisestä avusta =)                                                                                                 Harmikseni omat kuvatukset eivät olleet kovinkaan onnistuneita ja niinpä Askosta ei tullut yhtään otosta =( 

Arran kanssa ollaan viime viikolla päästy kahteen otteeseen juoksentelemaan Porin canicross-porukan messiin ja näin päästy tustustumaan käytännössä koirajuoksun saloihin. En tiedä kumpainen on innostuneempi minä vai koira.. Edes eiliset Ulvilan Massin mäissä kirmailut eivät saaneet mieltä lannistumaan, päinvastoin, sisu vaan nousi pintaan ja aattelin että täytyy koittaa noita mäkiä hölkötellä tulevaisuudessa vähän enemmältikin tämän ainaisen tasaisen sijaan.

 Ihan hienosti Arru meni siellä muitten konkareitten seassa ja jopa oli veto päällä suht koko ajan. Pari kertaa pyörähti matkalla tsekkaamaan että kuka siellä takalistossa puuskuttaa,mutta kehotuksesta taas teki piruetin ja jatkoi matkaa etiäpäin. Olen siis kaiken kaikkiaan ihan tyytyväinen alkuun ja varsinkin kun porukkakin on vielä mitä mahtavinta joten jatkoa seuraa...