Taipuihan se kinttu taas pienten uhittelujen jälkeen juoksentelemaan... Parempaan päin ollaan taas menossa, mansikka-aika on taakse jäänyttä. Eilen hölköttelin 9,3 kilsaa pikkuhiljaa. Sykkeet sain pysyyn aika hyvin 150:ssä ja aikaa sain kuluun 53,19. Lähdin kylläkin vasta iltasella viipottaan, kun aamu meni jotenkin yhtäkkiä kaikenmoista pientä näperrellessä. Samantien kun pääsin ovesta sisään, nappasin koirat ja lähdettiin sit viä kolmistaan kävelyreissulle et saivat nekin vähän kuntoilua. Päivä oli niin kuuma ja iltakin vielä suht hikinen, ettei viittiny niitä juoksuttaa. Niimpä me kierrettiin semmonen lepposa vajaan viiden kilsan iltalenkki ja käytiin kattelees vähän hevosia ja lampaita.

  Hyvin on silti Weltzun kesäkondis-kampanja edistyny. Poika on tiputtanu taas painoaan parin viikon takasesta punnituksesta 600grammaa. Jotenka yhteensä lähteneet läskit on nyt sitte 6.4kg ja tänhetkinen paino 34,4kg. Siitä alkaa taas pikkuhiljaa kuoriutuun oikeen hyvännäkönen viriili nuorimies. Että mä olen tyytyväinen sen puolesta.

  Tänään onkin sit päivä menny aikast liikunnallisesti, kun aamusella kävin 13,3 kilsan lenkin. Keskisyke oli ihme ja kumma 154 vaikka otin muutaman spurtinkin ja aikaa meni oikeestaan aika vähän; 1,16. Puolilta päivin lähdin fillarilla sotkottaan Harjavaltaan jalkahoitoon. Auto kun oli huollossa niin oli otettava kakspyöränen avuks. Ja sieltä kun kotiuduin niin samantien taas lenkkarit jalkaan ja ravaamaan. Nii, kävi sitte niin, etten onnistunu saamaan kyyditystä autonhakureissulle ja juosten oli mentävä auto noutaan =) Vähän hitaasti se sälli autokorjaamolla katteli mua, kun astuin hallin ovesta sisään hikivesi valuen paita märkänä, tukka liimautuneena päänahkaan ja huohottaen selitin että sitä renua tulin hakeen. Se varmaan aatteli et onko siä oikeesti noin kuuma ja että kannattais toinki vähä alkaa harrastaa liikuntaa ettei heti kunto loppuis ensimmäisillä helteillä ;) No, siinä tuli iltalenkki tehtyä samalla. Matkaa oli vaa 11 kilsaa ja aikaa meni tasan tunti. Sykkeet nousi jo 160:n tienoolle. Varmaankin aamupäivän menemisillä oli vähän osuutta. Ja sitte oli vielä aivan hel....nen vastatuuli. Välillä stoppas matkanteko kuin seinään. No nyt oli ainakin kerrankin ees jonkinmoista konkreettista käytännönkin hyötyä tostakin harrasteesta.

  Nyt vielä toviks jannujen kans klapitalkoisiin ja iltakävelylle. Huomenna pääsee rentoutuun ja viettään lomapäivää Särkänniemeen!