Viikonloppu on tosiaankin hulmahtanut nyt sitten pitkästä aikaa enemmän henkisten kuin fyysisten virikkeiden parissa. Ihan hyvä niin. Voi olla että tuo kinttukin on ollut vaan tyytyväinen. Perjantaina kävin punttiksella etsimässä piiloutuneita lihaksia ja illemmalla käytiin poikien kanssa parin tunnin mettälenkillä ja samalla uiskentelemassa lähilammessa. Ja eilen lähdettiin metsään juoksentelemaan vähän ennen yhdeksää, ilman vähän viilettyä. Ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeks viileetä paarmoille, joten teimme täyskäännöksen jo parin kilsan ja muutaman pureman jälkeen ja suuntasimme pikitielle.  Lenkki jäi aika lyhkäseksi ilta-auringon porottaessa sen vert vielä asfaltin pintaan etten viitsinyt kuumissaan huohottavia koiruleita raahata perässä montaa kilomeetriä. Matkaa kertyi 8,2 kilsaa ja aikaa meni 49 minnaa ja rapiat päälle. Sen verran hitaasti madeltiin että sykkeetkin  meni vaan hippasen yli sadanviidenkympin.

  Lauantaiaamupäivällä lähdettiin Miian ja Jutan kanssa  päiväkävelylle suuntana Ulvilan koiranäyttely, joka sijaitsi sopivasti parin kilsan päässä. Vietettiin leppoisaa hellepäivää koiria katsellen ja jäätelöä syöden. Katsastettiin yksi valkkari ja hollanninpaimenkoirat, joita oli paikalla edustettuna kylläkin vaan lyhytkarvasta mallia neljä kipaletta, mutta laatu korvasi määrän =)

  Ja tänään änkesin Mian ja Sulon mukaan samaiseen paikkaan. Sulo selviytyi hikisestä urakasta kunnialla  ja tuloksena oli Eri4. Hienosti jäppinen käyttäytyi ja otti itselleen tyypilliseen lunkiin tapaansa koko touhun helteestä ja kovista kilpakumppaneista huolimatta....

      115980.jpg

115985.jpg

115988.jpg