•   Arran lyhytkarva velipoika Luka on kuulemma kans kotiutunut hyvin. Samat jekut ja kujeet on Lukalla kuin iskän kanssa täällä asustavalla veljellänsäkin173823.jpg
  •  Ihanasti on korvat jo noussu kohti korkeuksia pojalla... Lepakko, hih =)173821.jpg
  • Ja nää kuvat tuntuu oleen niin harvinaisia, ne siis oikeesti myös simahtavat joskus....173828.jpg...
  • Terkkuja siis Rauman suuntaan koko porukalle ja nauttikaa pentuajasta täysin siemauksin  ;-)        (Kaikki Lukan kuvat on ottanu Mari Salonen)

Arra arkalainen pelkää niin hirveesti kaikkea karvaista ja mustaa, juur ja juur uskaltaa vähän nuuhkasta iskän häntää =)173820.jpg

 Pennunkatsastajat on aina tervetulleita vieraita =)173835.jpg

Jutta ja Miia kävivät viihdyttämässä herraa lauantaiaamusti173831.jpg

 Ja kun äippä leikki terävähampaisen pikkupaholaisen kanssa...173834.jpg

 Niin Jutta autto siivoomisessa taas kerran173836.jpg

 Pennun ja muun lauman ottaessa aurinkoa ulkosalla mä kävin perjantaina juoksentelemassa taas vähän pidemmälti. 25,2 kilsaa ravailin pisin metsikköjä ja kyläteitä. Aikaa meni 2.27. En kyl kattonu missään välissä kuinka pitkästi oon köpötelly, aattelin et kiertelen siinä lähiseutuja niin kauan kun hyvältä tuntuu. Huomas kyllä et juoksemisen lisäks on tullu laiminlyötyä myös venyttelypuolta. Ekat seittemän, kaheksan kilsaa tuntuu niinku olis puujaloilla paahtanu etiäpäin.Ylä- ja alakroppaoli ihan eriparia Mut kymmenen kilsan jälkeen alko tuntuun jo pal rennommmalta ja kevyemmältä. Ja loppumatkakin meni suht kivuttomasti.

 Elokuussa tuli kilometrejä yhteensä 152,9 ja viime viikolla 40, 22.... Tänään ehdin vielä nostaa tän viikon saldon noususuhdanteiseks viime viikkon verrattuna =) Ja hienompi on kyl viipotella tuolla syksyn keleissä kuin oikeen paahtavassa helteessä lämpöhalvauksen rajamailla =)