Nii, olen yrittäny suojella marjapuskiani räkättien hyökkäyksiltä ja antanu Patteriselle tehtäväksi ajaa linnut tiehensä kun niitä näkyviin ilmaantuu. Ja hyvin poika onkin virkaa hallinnut. Linnut tosin pakkaavat ärsyttämään tahallaan koisivaa koiraa ja välillä niitä lentelee muutama ristiin härnäten. Mutta nyt on käynyt ilmi että pukki siellä onkin häärinyt kaalimaan vartijana, tai tässä tapauksessa marjapuskien. Yläoksat loistavat punaisena ja mustana, mutta alaoksat ammottavat tyhjyyttään. Olen kyllä huomannut että Weltzu käy marjastamassa kun olen itse paikan päällä,mutta tänä aamuna kattelin ikkunasta että se on ihan omin päin noukkimassa satoa. Eikä riittänyt viisi tai kymmenen minuuttia. Välillä laitettiin puskan alle maate ja jatkettiin makuuasennossa hommia...

Ja suurinta herkkua ovat karviaiset. Ei paljon näy piikit haittaavan toimintaa.136229.jpg

136230.jpg

136231.jpg

136232.jpg

Välillä voi makoilla puskan juurella ja yrittää näyttää skarpilta räkättien metsästäjältä...136233.jpg

 Ja sitten voi vaihtaa viinimarjapuskaan ettei käy ravinto ykstoikkoseks...136234.jpg

Että tämmöstä täällä, ei taida olla niistä c-kasettien nauhoista ja cd-levyistäkään tässä tapauksessa kovin paljon hyötyä.... No eipä tartte ite istuskella viikkotolkulla puskissa noukkimassa.

 Juoksenneltukin on jonkun verran, tosin selvästi vähemmän nyt kun työt alko. Aamusin olis hieno lähtee ilman puolest juokseen, mut kello soittaa muutoinkin jo viideltä, niin sen verran olen laiskamato etten jaksa aikasemmin hilautua ylös ja metikköön ravaamaan. Noh, edellis viikon kokonaiskertymäks tuli kuitenkin 40 kilsaa ja viime viikolle eniten tähän mennes/viikko, eli 75,4 kilsaa.

 Tällä viikolla olen ottanu aika lunkisti ja käyny kolme juoksulenkkiä. Maanantaina 13,21 kilsaa/ 1.18. Ja sykkeet huiteli 162 kieppeillä. Keskiviikkona 8,4 kilsaa ja se oli ihan hölköttelyä. Aikaa meni 49ja risat, mut sykkeetkin oli sit alle 150:n. Ja tänään sitte paahtavassa helteessä 17.02 kilsaa 1,35 aikaan. Keskivauhti oli 5.38/km ja sykkeet 167. Luulen et helle nosti sykettä aika railakkaasti. Se ei oo kyl mun lajini tuo paahteessa ravailu. Vaikkakin oli juomaa mukana enemmältikin, niin silti ahdisti aika vietävästi paikkapaikoin.

Muutoin onkin viikko menny rauhallisemman tallustelun merkeissä poikien kanssa aina illemmalla kun on ilma viilennynnä. Ja ilmeisesti on sama edessä nytkin kun saan tän kirjotelman päätökseen... Siispä ei kun menoks...b_wm.gif (5600 bytes)