Elikäst kootut selitykset vol. 2000 ja risat..

 No siis kuitenkin... Osa koirajuoksuporukkaa oli tänään juoksemassa Porin stadionilla cooperintestiä. Ja koskapa en ole sitten kouluaikojen käynyt moista missään vähänkään virallisemmin kokeilemassa oli ihan pakko ängetä joukkoon mukaan. Osallistujia uskaltautu mukaan kuus kappaletta, josta miehistä edustusta oli noin 17%, elikäst yks kipale..

 Edellis kesänä juoksenteluharrasteen alkumetreillä kokeilin itsekseni moista ihan vaan metsätiellä jalkasensorilla matkaa mitaten. Silloiseksi tulokseksi tuli tuolla systeemillä piirua vaille 2500 metriä. Jotenka olis luullut että tässä vaiheessa olis tullut ees se piiru lisää.. Mut ei.. Kieltämättä aivan älytön tuulenpuhuri vähän tais vaikuttaa asiaan. Koko takasuoran matkalla oli niin kauhee myräkkä et tuntu kun ois seinää päin jolkotellu. Siinä ja siinä ettei menny pakin puolelle. Etusuoralla sitten taas olis aatellu et sitä myötätuulta löytyny, mut joo ei.. Katsomot sen verran siellä puolen tietenkin antoivat suojaa etteihän sinne minkäänmoista viimaa käyny..Joten ei löytyny apuja siitäkään osiosta. Myöskin alkuvauhti oli vähän turhan nafti kun en oikeen tiennyt millä tyylillä pitäis koittaa taivaltaa että pääsis loppuun asti ilman että maitohapot lyö puolessa välissä aikaa koko kroppaan. Ens kerralla olen viisaampi tänkin suhteen, tai sitten en. Nähtäväksi jäänee..

 Jotenka niin siinä sitten kävi et reilut 2300 oli saldo.. Ja vähän hävettää.. Mut eipä muut sen pidemmälle jolkotelleet ja mua sentään aikast lailla sporttisempi miesedustus joka pääsi toiseks pisimmälle jäi muutaman metrin mun jälkeeni. Sentään pieni positiivinen vivahde tässä hommassa, mutta ei ihan menny kellään kyllä nappiin tää homma tänään. Mutta kesäkuussa uus yritys toivottavasti vähän suotusemmilla keliolosuhteilla ja jonkun verran enemmän hölköttelyjä takana.. En siis lannistu =)