Lauantaina kävin hölköttelemässä Forssan suvi-illassa kolmannen virallisen puolikkaani.

 Keli oli kyllä hieno, ehkä vähän liiankin taas näin tottumati, Tai siis lämmössä sinäänsä ei ole niin mitään vikaa ja siihen on tullu jo himpun verran totuttuakin mutta hölköttelyä reilussa parissakymmenessä celsiuksessa ei oo vielä tullu harjuuteltua vallan kauheesti tänä kesänä. Ja niinpä se toikin taas aivan omanlaisensa lisäsäväyksen tapahtumaan. Jaloissa tuntu kuumuus ensmäisenä jonkinmoisena pienenä voimattomuutena. Ja tottahan toki kannatti ehdottomasti edellisenä päivänä etsiskellä niitä talvella kadonneita vatsa-, selkä-ja jalkalihaksia + muita vastaavia... Eihän tietenkään kannata milläään muotoa missään muussa vaiheessa moiseen puuhaan ryhtyä kun tällasta tapahtumaa edeltävinä päivinä.. voi siis voimattomuus ja jomotus johtua hieman tästäkin.

 Mutta loppuajaksi kuitenkin kaikesta huolimatta taas himpun verran edellistä Helsingin reissua parempi, elikäst 1,52,49. Ja sijoitus omassa sarjassani 35/214. Jotenka kyllä tyytyväinen pitää olla.

 Jatkoa seuraa toivottavasti parin viikon kuluttua Turussa mikäli polvi ei sanoudu irti sopimuksestaan ja muutoinkin kaikki menee suunnitelmien mukaan.

 Tässä vielä meitsi ikuistettuna Helsingissä hölköttelemässä.. Todistetusti olen siis ollut paikanpäällä..=)

           672895.jpg