Tänään ei oo sit tarvinnu harrastaa auringonpalvontaa ulkosalla. Aamulenkillä käytiin poikien kanssa kaheksan maissa vesisateessa ja nestetasapaino tuli kätevästi hoideltua kun roikotettiin vaan koko porukka kielet ulkona juostessa =)  Mutta ilma oli ihanan raikas ja lämpöäkin oli sopivat +14 astetta. Remu kunnon urheilijanuorukaisena hoiti pitkästä aikaa jäniksenä oloa suurimman osan matkaa ja me weltzun kanssa lyllerrettiin perässä puuskuttaen. Kakstoista kilsaa meni aikaan 1.05 , mikä ei oo ihan parhaita mut aika lähellä kuiteskin. Ja keskisyke oli tosiaan 165, joten vähän reippaampaa mentiin kuin sunnuntain lenkeillä. Sillon käytiin aamusella 7.5 kilsaa ajalla 44.15 ja sykkeet 155. Ja illalla vepe-reenien jälkeen käytiin porukalla kun ilma oli jo vähän viileempi  yhdeksän jälistä 11.4 kilsaa maantietä jolkotellen. Aikaa meni sama 1.05 kun tänäänki mut sykket oli vaan 148:n luokkaa. Ilmeisesti mulla ei aamusti kroppa ehdi viä heräileen ja sit menee sykkeet useesti vaikka hurumykke korkeemmalle kuin ehtoisin.

 Viime viikon juoksusaldoks tuli 53 kilsaa ja hiukan hölkkäilyä ja kävelylenkkejä päälle. Ei vaan tahdo tuo oikea puoli lopettaa vihotteluaan,et saas nähdä mitenkä tällä viikolla madellaan... Täytyy ilmeisesti panostaa taas enempi aikaa noitten lihasten etsimiseen tossa huippumodernilla kotipunttiksella =) Ja elämää varmaankin helpottais jos olis jonkunmoinen harjotussuunnitelma, kun mä olen vetäny koko ajan vaan fiilis-pohjalta. Ja useesti käy niin et pitäis juosta vaan joku pikkulenkki mut sit kun ei malta lopettaa,ni tulee aina koukattua vielä jonkun mutkan kautta. Täytyy ehkä jossain vaiheessa alkaa  kiinnittään huomiota enemmän tohon suunnitelmallisuuteen ja vähän enempi selvää vaihteluu matkoissa ja nopeuksissa.

      Ja weltzulikin on skarpannu juoksuansa talven matolla reenaamisen ansiosta ;)

               112296.jpg

    Jouduin telkeemään sen aina toiseen huoneeseen siks aikaa kun köpöttelin ite matolla, kun väkisin se tunki ahterinsa heti alustalle kun koneen iski käyntiin. Ja kun kone oli vähän kovemmalla niin ei ollu ees mitään ihan vaaratonta touhua sille... Kerran olen ite jysähtäny takaseinään ja kerran on käyny samoin Weltzulle. Pelästyin nanosekunniks et nyt se sai elinikäsen trauman, mut mitä vielä, saman tien uudestaan baanalle...   

 Päivittelin vähän Weltzun sivullekin muutaman kuvan lisää.